Op de pedalen trappen en kwijlen in de Spa
Door: GlobetrotterJo
Blijf op de hoogte en volg Jolanda
20 Januari 2011 | Egypte, El Gouna
20 Januari 2011 - 22:51
Truus:
hallo moppie bedankt voor je reis verslag ik moet je bekennen mijn pc is gecrast ben alles kwijt dus ook jou bewaarde reizen en foto"s zit flink te balen kan ook niet painten maar we zien wel waar het schip strand ha ha bedankt voor je verslag en ik ga het morgen even lezen het is nu hier bij 12 dus bijna bedtijd liefs truus xxx -
20 Januari 2011 - 22:54
Truus :
hallo jolanda weet niet of het over is gekomen mischien krijg je er nu twee ha ha maar ben alles kwijt van mijn pc dus al jou verslagen liefs je tanten in de stress ha ha -
21 Januari 2011 - 09:55
Truus :
hallo jolanda even jou verslag gelezen wat heerlijk he je zo te laten verwennen groot gelijk je leef maar een keer en dan die masage kon ik ook wel gebruiken naar die stres van gisteren heb de hele nacht liggen malen dus niet mailen ha ha , moes gisteren ook bij ziggo mijn email laten goed maken had het niet meer kon wel janken gauw de telefoon aan wim gegeven , die heert het voor mij verder af gehandeld dus heb ik jou verslag binnen wij wensen joi een goede thuis reis en liefs van ons van wim en je tante truussie met een kussie xxx