Red Beach, Fira en lopen langs de caldera.
Door: GlobetrotterJo
Blijf op de hoogte en volg Jolanda
07 Mei 2011 | Griekenland, Athene
07 Mei 2011 - 18:17
TRUUS :
HALLO JOLANDA NOU DAT IS ZEKER EEN MOOI UITZICHT BOFKONT HA HA BEN BLIJ DAT WIJ DAT HIER OOK HEBBEN ALLEMAAL KLEINE EENDJES ZO GEINIG EN LEKKER RUSTIG DUS WIJ GENIETEN IEDER OP ONS EIGEN MANIER MAAR HET IS SUPER OM JE FOTO:S TE BEKIJKEN EN JE REIS VERSLAG TE LEZEN WENS JE VEEL PLEZIER EN VIND HET FIJN OM TE LEZEN DAT JIJ OOK VAN ONS HOUD DOEN WIJ OOK VAN JOU EEN KNUFF VAN JE TANTE TRUUSSSIE XXXX -
07 Mei 2011 - 21:19
Claudia:
Zo, mazzelaar, wat een prachtige blauwe hemel! Alsof je zo een kalender instapt..... Ik hoop voor je dat het nog een paar dagen zo blijft. Geniet ze!
Claudia -
08 Mei 2011 - 14:28
Simone:
Ha Laiverd,
Het is weer ouderwets genieten van je foto's en verhalen :) Een klein 'probleempje': nu wil ik ook wel naar Santorini om het met eigen ogen te zien. Ik weet alleen zeker dat mijn actieradius dan beperkter zal zijn dan die van jou, want als niet-autorijder ga ik echt niet die enge weggetjes volgen... Heb op wikipedia ook nog even wat informatie opgezocht over de caldera van Santorini toen ik op de foto's zag dat ie niet rond was. Geniet nog van je laatste dagen en één troost: voor het weer kun je ook prima in NL zijn!